Skip to main content

Avontuur-12Manager Zorg, een verantwoordelijke baan! De dagelijkse zorg en het welzijn van cliënten is geen lichte verantwoordelijkheid. Wat de baan extra lastig maakt is dat je naast deze dagelijkse verantwoordelijkheid ook nog (bijna) permanent de zorg & welzijnsorganisatie moet veranderen, verbeteren en vernieuwen. De veranderingen in de zorg eisen veel van de organisatie en de zorgmanagers. Het vereist zorgmanagers die durven te spingen, soms zelfs over grote kloven heen…

Tijdelijk de dagelijkse leiding combineren met een noodzakelijke verandering
Zorgmanagers van Flexaris worden vaak gevraagd om tijdelijk een of meerdere locaties te ondersteunen om een noodzakelijke verandering door te voeren. Soms moet het snel omdat de verhouding inkomsten en uitgaven ad hoc is veranderd door het wegvallen van contractering. Soms moet het erg zorgvuldig omdat het grote impact heeft op cliënten en medewerkers. Zorgmanagers van Flexaris hebben de ervaring om hierin te ondersteunen. Voor zo lang als dat nodig is en de organisatie weer op de rail staat en klaar is voor de toekomst!

Eens kennismaken met een Zorgmanager van Flexaris?
Neem vrijblijvend contact met ons op om eens kennis te maken met een van onze Zorgmanagers. Hart voor de zorg en oog voor resultaat, daar kunt u ons op aanspreken!

Share