Skip to main content

Avontuur-9Het is niet eenvoudig om als mens kennis in techniek en ervaring in de zorg te combineren. De techniek ontwikkeld zich razendsnel en gebruikers in de zorg stellen hoge eisen aan een ICT manager. Zorgorganisaties zijn op zoek naar een ICT manager die affiniteit in de zorg kunnen combineren met vakmanschap in de ICT en automatisering. Een combinatie die niet veel voorkomt.

Denken vanuit de gebruiker, dan wordt ICT effectiever!
Effectieve ICT toepassingen zijn alleen mogelijk als je je kan verplaatsen in de gebruiker. Hoe kan ICT een goede bijdrage leveren aan de zorgorganisatie? Wat werkt het beste? Wat is echt gebruikersvriendelijk en intuïtief? Hoe gaat het makkelijker en wordt de gebruiker beter ondersteund in zijn werk? Daar begint de ICT manager van Flexaris zijn werkzaamheden. Goed op hoogte van technologische mogelijkheden en veel ervaring met het verbeteren van ICT binnen zorgorganisaties. Of het nu tijdelijk is als de eigen ICT manager uitvalt of een verbeterproces binnen ICT van  een zorgorganisatie, daarvoor kun je bij Flexaris terecht!

Eens kennismaken met een functioneel beheerder van Flexaris?
Neem vrijblijvend contact met ons op om eens kennis te maken met een van onze ICT managers. Hart voor de zorg en oog voor resultaat, daar kunt u ons op aanspreken!

Share