Skip to main content

GRZRecentelijk is een aantal GRZ-instellingen door de NZa geselecteerd om deel te nemen aan het Kostprijs Onderzoek Geriatrische Revalidatie Zorg (GRZ). De NZa vraagt over 2013 de kostprijsgegevens uit, met als doel de GRZ-tarieven in 2016 te baseren op deze gegevens. Kent u uw GRZ-kostprijs en weet u welk deel van de ligdag aan zorg of overhead uitgegeven mag worden?

Individueel aanbod
Advisaris is door een aantal van de geselecteerde aanbieders benaderd om hen te begeleiden bij het berekenen van deze kostprijzen. Enerzijds vanwege de complexe vraag, anderzijds door tijdsdruk; de gegevens moeten uiterlijk 1 oktober 2014 bij de NZa binnen zijn. Gezien de complexiteit van de materie en de mate van gewenste ondersteuning zullen wij individuele instellingen een passend aanbod doen. Advisaris heeft enkele zorgorganisaties inmiddels succesvol begeleid met hun kostprijsberekening. Met behulp van het Advisaris GRZ-kostprijsmodel waren deze instellingen in staat om in zeer korte tijd een nauwkeurige kostprijs vast te stellen.

“Wij liepen in cirkels rond, het model met enige gerichte ondersteuning heeft ons enorm geholpen”

“Ik zie nu pas hoe complex het is, de 10 fasen in het model creëren duidelijkheid en voor mij veel rust!”

“Advisaris is zeer flexibel in de ondersteuning en beschikt over een gedegen kennisniveau, wat de samenwerking erg prettig maakt”

Benieuwd naar uw GRZ kostprijzen?NZa
Indien u niet behoort tot de steekproef van de NZa, maar wel graag wilt weten hoe uw kostprijs zich verhoudt tot die van andere zorgorganisaties, of wilt weten welk deel van de ligdag bestemd is voor de inzet aan verpleging en verzorging en voeding of medicatie? Dan kunnen wij u ook zeer snel begeleiden en uw uitkomsten tegen de resultaten van de andere deelnemers aanleggen.

Door gebruik te maken van het Advisaris GRZ-kostprijsmodel met effectieve ondersteuning van een ervaren consultant maakt u aan alle onzekerheid een eind, zelfs nog voor 1 oktober!

Neem voor meer informatie over onze dienstverlening contact op met Charles van Kampen via 030 – 666 1751 of mail naar info@advisaris.nl.

Share