Skip to main content

Avontuur-10Locatie manager, een veeleisende baan! De dagelijkse zorg en het welzijn van een of meerdere locaties met cliënten en medewerkers is geen lichte verantwoordelijkheid. Wat de baan extra lastig maakt is dat je naast deze dagelijkse verantwoordelijkheid ook nog (bijna) permanent de zorg & welzijnsorganisatie moet veranderen, verbeteren en vernieuwen. De veranderingen in de zorg eisen veel van de organisatie en de locatiemanagers. Leiding geven aan een multidisciplinair team is niet eenvoudig. Het vereist een locatiemanager die een team omhoog kan brengen en met een team een topprestatie kan neerzetten als dat nodig is!

Tijdelijk de dagelijkse leiding combineren met een noodzakelijke verandering
Locatiemanagers van Flexaris worden vaak gevraagd om tijdelijk een of meerdere locaties te ondersteunen om een noodzakelijke verandering door te voeren. Soms moet het snel omdat de verhouding inkomsten en uitgaven ad hoc is veranderd door het wegvallen van contractering. Soms moet het erg zorgvuldig omdat de kwaliteit in het geding is en het grote impact heeft op cliënten en medewerkers. Locatiemanagers van Flexaris hebben de ervaring om hierin te ondersteunen. Voor zo lang als dat nodig is en de organisatie weer op de rail staat en klaar is voor de toekomst!

Eens kennismaken met een Locatiemanager van Flexaris?
Neem vrijblijvend contact met ons op om eens kennis te maken met een van onze Locatiemanagers. Hart voor de zorg en oog voor resultaat, daar kunt u ons op aanspreken!

Share