Skip to main content

Avontuur-2Voor een zorgorganisatie is het geen eenvoudige opgave om een Personeels-Salaris (HRM) systeem te implementeren. Het is een vak apart en het vereist goede communicatieve vaardigheden om met een ICT leverancier en sleutelgebruikers af te kunnen stemmen. Het aansturen van een multidisciplinair projectteam als projectleider HRM is ook niet altijd eenvoudig. En hoe bewaak je de grote lijn van de implementatie?

Selecteren en implementeren van een HRM systeem: een vak apart!
Elk HRM selectie en implementatie project heeft wel zijn specifieke werkzaamheden. Hoe zorg je ervoor dat er draagvlak is binnen de organisatie? Hoe zet je een HRM project goed op en wat is een logische fasering? Hoe zorg je er nu voor dat de gebruikers van zo’n nieuw personeels-salaris systeem er erg veel voordeel van hebben en het HRM systeem echt goed is ingericht? Projectleiders HRM van Flexaris kunnen een HRM project goed structureren en aansturen. Ze staan voor hun vak, of het nu een initiële implementatie is van een nieuw HRM systeem of een bestaand HRM waar de inrichting verbeterd moet worden.

Kennis van alle HRM systemen in de zorg   
Omdat Flexaris een bedrijfsonderdeel is van Advisaris, zijn de Projectleiders HRM van Flexaris goed op de hoogte van de meest voorkomende HRM systemen die in de zorg voorkomen. De kenmerken en voor-en nadelen van bv. RAET, SDB, ADP, Unit4 en AFAS zijn bekend.

Train de Trainer: overdragen van kennis en kunde
Flexaris werkt met E-learning en Train de Trainer concepten voor een overdracht naar gebruikers of eigen medewerkers in de organisatie. Effectief, snel en goed.

Eens kennismaken met een projectleider HRM van Flexaris?
Neem vrijblijvend contact met ons op om eens kennis te maken met een van onze projectleider HRM. Hart voor de zorg en oog voor resultaat, daar kunt u ons op aanspreken!

Share